Tiden flyver afsted og snart er det juli og august.
I den forbindelse gør vi også iår opmærksom på, at transportmarkedet ændrer sig i ugerne 27 til 35. I denne periode vil der være de sædvanlige udfordringer i forbindelse med udvidede kørselsforbud i en del europæiske lande, i nogle tilfælde allerede fra fredag eftermiddag til og med søndag. Desuden vil der være begrænset kapacitet på færgerne på grund af den øgede mængde af turister. Disse forskellige forhold betyder desværre færre afgange, længere transittider og mulige omkostningsforhøjelser. Vi vil selvfølgelig gøre vores bedste for at opretholde en så normal drift som muligt.
Vi beder vores kunder tage disse forhold i betragtning, når de bestiller transport. Desuden står vi som sædvanlig til rådighed, hvis man har behov for flere oplysninger.

Pr. 2. juli åber et nyt stykke motorvej mellem Arendal og Tvedestrand. Som set så mange gange tidligere medfører dette, at der også her opkræves bomafgift. Denne nye afgift ser vi os desværre nødsaget til at opkræve hos vores kunder.

Vi ønsker alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere en rigtig god sommer og god ferie.